Bepaal je eigen korting! Luxe verpakking Snelle bezorging Gift bij iedere bestelling Bel ons op: 073 234 04 40 Log in met je Slaytoday account

Teaology
White Tea Miracle Face and Neck Mask - Anti-ageing & Firming
1 stuk

€ 5,66
Korting? Log in met je Slaytoday account en shop met jouw persoonlijke korting!
Aantal:
Product: White Tea Miracle Face and Neck Mask - Anti-ageing & Firming wordt toegevoegd aan je shoppingbag
x
x
Product: White Tea Miracle Face and Neck Mask - Anti-ageing & Firming is toegevoegd aan je shoppingbag.

Dompel jezelf onder in rustgevende luxe! Dit Anti-Aging & Firming masker verstevigt en herdefinieert de doffe en futloze huid dankzij de toevoeging van een serum met onder andere witte...
Lees meer

  • Bepaal je eigen korting! Met een persoonlijk account verhoog je jouw persoonlijke korting!
  • Luxe verpakking Slaytoday maakt van iedere bestelling een feestje!
  • Snelle bezorging 
  • Gift bij iedere bestelling Laat je verrassen door Slaytoday….

  Dompel jezelf onder in rustgevende luxe! Dit Anti-Aging & Firming masker verstevigt en herdefinieert de doffe en futloze huid dankzij de toevoeging van een serum met onder andere witte thee-infusion, phytocollageen en betaglucan. De veerkrachtige, ademende en ultradunne katoenvezels van het masker zorgen er, in combinatie met het serum, voor dat het masker altijd naadloos aansluit. Hierdoor wordt het serum perfect opgenomen door de huid, krijgt de huid een hydraterende boost en heeft het serum een sterk anti-rimpel effect.

  Reinig je gezicht en dep de huid droog. Breng vervolgens het masker aan op de huid. Laat het masker gedurende 10-20 minuten intrekken, relax en verwijder vervolgens het masker. Naspoelen hoeft niet, masseer simpelweg het residu van het masker lichtjes in de huid. Gebruik voor het beste resultaat één à tweemaal per week.

  Bevat witte thee-infusion wat de hoogste concentratie aan catechines bevat, doordat deze wordt gemaakt van de jongste blaadjes en knopjes van de plant en die dus nauwelijks bewerkt zijn.

  Merk: Teaology
  EAN: 8050148500131
  Inhoud: 1 stuk

  Schrijf uw eigen review

  Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account