Bepaal je eigen korting! Luxe verpakking Snelle bezorging Gift bij iedere bestelling Bel ons op: 073 234 04 40 Log in met je Slaytoday account

Verzenden en retourneren

Verzenden

Elke werkdag verwerkt Slaytoday bestellingen uit Nederland en België met zorg en aandacht. Wij doen onze uiterste best om je bestelling in goede orde, zo snel mogelijk te leveren. Dit zijn de verzendtarieven die wij hanteren:

Binnen Nederland: €4,95,-
Binnen België: €4,95,-

Retourneren

Word je niet happy van de producten die je bij Slaytoday hebt besteld? Dat vinden we jammer, maar dat kan natuurlijk en dit lossen we graag voor je op.

Via de volgende pagina kun je je retour aanmelden en een gratis retourlabel ontvangen: Klik hier.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. Het is wel van belang dat het product ongebruikt is, compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit en dat je de aankoop hebt gedaan via www.slaytoday.com. Producten die beschadigd, niet compleet of waarvan de seal is verwijderd is, komen niet in aanmerking voor ruil of restitutie. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, maak je gebruik van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) waarmee je ons op de hoogte stelt de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden formulier voor herroeping (PDF).

Vergeet niet om het retourformulier correct in te vullen en bij te voegen,  op deze manier kunnen we je retourzending zo goed en snel mogelijk verwerken. Wij zullen je aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terugstorten naar de rekening waarvandaan je de betaling gedaan hebt.

Zodra  je retour met  het correct ingevulde retourformulier bij ons binnen is, zullen wij controleren of de producten inderdaad ongeopend en ongebruikt zijn.  Wanneer wij je retourzending accepteren dan sturen wij je hierover een e-mail.

 Is je bestelling kapot, incompleet, of is er iets ander niet in orde? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen in originele staat hebben teruggekregen. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent dus op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de koper. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitgesloten van herroepingsrecht/retourneren
Je kunt geuren en cosmetica producten die zijn gebruikt, of waarvan de verpakking is aangebroken niet retourneren. Geuren die niet zijn geseald, kunnen vanwege de aard van het product niet worden geretourneerd.

Naar welk adres kan ik mijn bestelling retourneren?
Je kunt dit doen door binnen 14 kalenderdagen na ontvangst het artikel in originele staat met de (kopie) factuur met daarop uw rekeningnummer en bij voorkeur een ingevuld formulier voor herroeping, te versturen naar:

Slaytoday BV
T.a.v. Retouren
Pr Bernhardstraat 14
5211HE 's-Hertogenbosch
Nederland