Bepaal je eigen korting! Luxe verpakking Snelle bezorging Gift bij iedere bestelling Bel ons op: 073 234 04 40 Log in met je Slaytoday account

St. Tropez
Self Tan Classic Bronzing Mousse 240ml
240 ml Unisex

€ 25,60
Korting? Log in met je Slaytoday account en shop met jouw persoonlijke korting!
Aantal:
Product: Self Tan Classic Bronzing Mousse 240ml wordt toegevoegd aan je shoppingbag
x
x
Product: Self Tan Classic Bronzing Mousse 240ml is toegevoegd aan je shoppingbag.

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse 240 ml is een lichtgewicht, zachte, makkelijk aan te brengen zelfbruiner mousse. Voor een prachtig, natuurlijk en egaal resultaat. Gebruik bij het aanbrengen...
Lees meer

  • Bepaal je eigen korting! Met een persoonlijk account verhoog je jouw persoonlijke korting!
  • Luxe verpakking Slaytoday maakt van iedere bestelling een feestje!
  • Snelle bezorging Voor 18.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Gift bij iedere bestelling Laat je verrassen door Slaytoday….

  St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse 240 ml is een lichtgewicht, zachte, makkelijk aan te brengen zelfbruiner mousse. Voor een prachtig, natuurlijk en egaal resultaat. Gebruik bij het aanbrengen een tanning mitt.

  Geschikt voor zowel de beginner als de professional. De getinte mousse laat zorgt voor een perfect egaal gekleurde huid in een handomdraai.

  Door de toevoeging van aloe vera wordt de huid gevoed en blijft de kleur langer zitten. St. Tropez geeft altijd een prachtige bruine natuurlijke kleur, zeker niet oranje! De verfrissende geur maakt het helemaal af.

  Voor het mooiste resultaat breng je de mousse aan op een schone en droge huid. Scrub van tevoren droge plekjes zoals ellebogen en knieën. Smeer deze plekjes eventueel in met een klein drupje bodylotion. Gebruik een tanning mitt en breng de St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse 240 ml aan. Werk van beneden naar boven en buig hierbij je knieën en ellebogen. Gebruik de restjes op de mitt om de voeten, handen en het gezicht in te smeren. Deze worden al snel te bruin en hebben maar een heel klein beetje nodig. Laat het product 6 – 8 uur intrekken (of de hele nacht) zonder nat te worden, dus niet sporten of douchen. Hoe langer je het laat intrekken, hoe dieper de kleur. Spoel vervolgens de guide colour van de huid en dep de huid voorzichtig droog. Hydrateer de huid elke dag met een bodylotion om de kleur langer mooi te houden.

  Dit product is een instant zelfbruiner.

  Deze zelfbruiner geeft direct een lekker bruin kleurtje. Aan dit product is een zogenaamde "guide colour"toegevoegd. Hierdoor kun je direct zien waar je al geweest bent en waar je nog moet smeren. Denk maar aan het schilderen van een witte muur met witte verf. Dan is het lastig om te zien waar je al bent geweest. Door de toevoeging van de guide colour zie je direct resultaat.

  Meestal is de "guide color" iets donkerder dan de uiteindelijke kleur. De uiteindelijke kleur ontwikkeld zich binnen 4-6 uur onder de guide colour. Breng de zelfbruiner 's- avonds aan, laat goed intrekken en 's ochtends bij het douchen spoelt de "guide colour" er zo af en komt je ware kleur tevoorschijn.

  Breng aan met een tanning mitt of latex handschoentjes. Lees altijd de handleiding van het product.

  Let op. Laat minimaal 4-6 uur intrekken voordat je gaat douchen, zwemmen of sporten.

  Deze zelfbruiner is op mousse basis.

  Een zelfbruiner mousse is zacht en licht en daardoor gemakkelijk aan te brengen. Pomp een toefje mousse op de tanning mitt en werk van beneden naar boven. Begin bij je onderbenen en werkt zo langzaam omhoog. Smeer het product snel uit in lange halen of in roterende beweging. Gebruik alleen in een goed verlichte ruimte en voor een grote spiegel. Laat goed intrekken. Gebruik vaker voor een diepere kleur.

  Merk: St. Tropez
  EAN: 5060022300538
  Assortiment groep: Verzorging
  Te gebruiken voor: Lichaam
  Voor: Unisex
  Inhoud: 240 ml
  Type product: Single

  Schrijf uw eigen review

  Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account