• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Slaytoday

“You are never fully dressed without perfume!”  

Parfum, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Herken je dat gevoel? Je loopt langs een parfumerie en ineens ruik je een waanzinnig lekker geurtje. Ondanks dat de geuren duur zijn, moet je deze toch echt hebben. Je moet er met  een tas de winkel uitlopen. Helaas, te prijzig!

Wij hebben geen dure stenen winkels, geen duur personeel en geen etalages waar je even ongezien en stiekem geurtjes kan opspuiten. Daarom vinden wij, van SlayToday, dat parfum voor iedereen betaalbaar moet zijn. Hierdoor kopen wij groot in en kunnen wij een hoge korting bedingen. Deze korting berekenen wij door in onze prijzen!

SlayToday is inmiddels meer dan 10 jaar actief in de parfum-branche.
Begonnen als eenmansbedrijf met het leveren aan particulieren, nu uitgegroeid tot een grote online parfum leverancier van heel Nederland & België.
Diverse grote bedrijven hebben de weg naar SlayToday inmiddels ook gevonden

“ groot assortiment tegen scherpe prijzen, met behoud van kwaliteit en service’’

Bij SlayToday ben je aan het juiste adres voor een breed assortiment aan parfums. Het assortiment bevat inmiddels meer dan 400 verschillende originele producten van o.a. Armani,  Lancôme, Dolce & Gabbana, Prada, Jean Paul Gaultier, Ralph Lauren, Viktor & Rolf en Yves Saint Laurent en nog veel meer. Het voordeel van online shoppen bij SlayToday is dat je zelf bepaalt wanneer het voor jou uitkomt; voor 18:00 uur besteld, is je geurtje morgen al thuis. Je favoriete producten worden thuisbezorgd.

Team SlayToday